Weeentimer app Android

De weeën zijn begonnen, maar dat zegt schijnbaar nog helemaal niets. Pas als de weeën regelmatig om de 4-5 minuten komen en dan 60 tot 90 seconden duren, hoef je de verloskundige of het ziekenhuis pas te bellen. En dat minimaal een uur lang (bij de eerste zelfs een paar uur).

Weeën timen

Daarom moeten jullie dus weeën gaan timen, dat wil zeggen: jij. Je vrouw of vriendin heeft het immers al druk genoeg met kreunen en steunen. Prima, maar dan moeten we het dus wel zo makkelijk mogelijk houden. En aangezien we in het digitale tijdperk leven doen we dat dus gewoon met een weeëntimer app!

Weeëntimer iPhone/iPad

Voor iOS bestaat een (betaalde) app die echt alleen een weeëntimer is. Hence the name: WeeenTimer. Je betaalt 99ct voor een stukje gemak tijdens een moeilijke dag (of 2). De vraag is of je wilt betalen voor een overgewaardeerde stopwatch. De Zwangerschap + app is namelijk gratis en bevat ook een weeëntimer.

Weeëntimer Android

Natuurlijk wil je ook weeën kunnen timen als je géén iOS telefoon hebt, maar een Android device. In de Google Play Store is het aanbod erg groot. Zo heb je de app met de originele naam Weeën Timer, de weeëntimer van BabyBrabbels en onze favoriet die het ook lekker visueel maakt met een grafiekje: Contractions Timer. Ook kun je in deze app aangeven hoe heftig de wee is.

Weeëntimer Windows Phone

Zelfs voor Windows Phone bestaan weeëntimer apps. Twee voorbeelden vind je hier en hier. Deze heb ik niet kunnen testen, omdat ik een afkeer heb van Windows Phone.”

Delen: