Seks tijdens de zwangerschap

Voor sommige mannen is het een fetisj: seks met zwangere vrouwen. Voor anderen is het juist weer een taboe. Er zijn meerdere redenen voor (én tegen) te bedenken om seks met je zwangere vrouw (of die van een ander) te hebben.

Schadelijk voor de baby

Hahaha, te grappig dat er nog steeds mannen zijn dat ze met hun enorme liefdesknuppel de baby een deuk in het voorhoofd kunnen beuken. Je bent verdomme geen Ron Jeremy! Je kind zit goed weggeborgen in de baarmoeder en merkt er helemaal niks van. Toch is het begrijpelijk dat mannen het maar raar vinden dat ze seks hebben zo dicht in de buurt van hun ongeboren kind.

Zwangere vrouwen hebben nooit zin

Dat zwangere vrouwen nooit zin hebben is natuurlijk grote onzin. Ja, de hormonen zorgen ervoor dat ze soms wat moeilijk in te schatten is en dat ze soms niet helemaal in de stemming is voor een feestje onder de dekens. Toch zijn zwangere vrouwen vaak zo geil als een pakje Bertolli roomboter met olijfolie. Dus als je wilt kun je daar volop gebruik van maken.

De buik zit in de weg

Ja, die buik is onhandig. En ja, die buik zit soms in de weg. Maar als jullie gewoon een robbertje willen seksen, zijn er meerdere wegen die tot een orgasme leiden. Probeer dus gewoon welke standjes wel en niet lukken. Ik kan er sowieso één bedenken waar jij niet negatief tegenover zult staan 😉

Ze is lelijk

Je eigen vrouw is nooit lelijk. Ze kan er minder aantrekkelijk uitzien misschien. Door die buik. Door die dikkere kont. Doordat ze geen make-up meer draagt. Maar betekent dat dat je niet een klein wipje kan plegen? Natuurlijk niet. We hebben allemaal wel eens lelijk wijf aangeduwd, dus laten we eerlijk zijn: het kan nooit zo erg zijn dat een half kratje bier het niet kan oplossen.”

Delen: