Eerste vaderdag

Eerlijk gezegd heb ik vaderdag (en ook moederdag) altijd erg commercieel en onnodig gevonden. Natuurlijk heb ik dit jaar – en vorig jaar uiteraard ook al – aandacht besteed aan moederdag, speciaal voor mijn vriendin. Voor vrouwen is dat toch altijd belangrijker. Toch?

Cadeautjes eerste vaderdag

Dit jaar was mijn eerste vaderdag en van mijn vriendin en kersverse dochter heb ik toch wat cadeautjes én een ontbijt op bed gekregen en ik kan je vertellen: het vaderschap doet wat met je. Je wordt er wat weker van, wat softer. Uiteraard zal je zoiets nooit toegeven tegenover vriendin, of in de kroeg, maar het is wel zo. En geloof me, het doet het ook goed bij de vrouwtjes in de kroeg (want ja, flirten mag!).

Voor de vrouwen die stiekem meelezen en voor volgend jaar geen inspiratie hebben om de man te verwennen (buiten de gebruikelijke steak + BJ) kijk eens hier op deze vaderdag link.

Delen: